fonTelefon: 43 53 27 70    |    E-mail: at@torpeel.dk    |    Følg mig på LinkedInlinkedin_in_icon_25px

​✔ Vi giver professionel vejledning

✔ Vi løser opgaven hurtigst muligt

✔ Vi holder, hvad vi lover

Datainstallationer og datanetværk

Datainstallationer og datanetværk er med den teknologiske udvikling blevet en livsnerve i enhver større virksomhed. Efterhånden foregår langt størstedelen af arbejdet på computeren, og derfor er det vitalt, at jeres IT-system fungerer.

Det er derfor ikke lige meget, hvem du får til at udføre dine datainstallationer og datanetværk. Heldigvis er vi hos Torpe El specialister i alt, hvad der har med el at gøre, og vi har stor erfaring med både datainstallationer og datanetværk.

En virksomhed med stor erfaring med IT systemer

Når du vælger Torpe El til at udføre dine datainstallationer og datanetværk, vælger du samtidig en virksomhed med stor erfaring. Vi har eksisteret siden 1997, og Anders, som ejer virksomheden, har over 15 års erfaring i branchen.

Derfor har du altid med kompetente medarbejdere at gøre, når du vælger Torpe El. Vi arbejder primært i København og Nordsjælland, men vi dækker gerne hele Sjælland.

Datainstallationer og datanetværk til erhvervskunder

Vi tilbyder primært vores datainstallationer og datanetværk til erhvervskunder og det offentlige. Vi arbejder typisk på kontorer for mellemstore virksomheder, hvor vi udfører generelt arbejde inden for området.

Blandet andet trækker vi kabler og stik. Så har du brug for datainstallationer og datanetværk, må du ikke tøve med at kontakte os på telefon 43 53 27 70 eller pr. e-mail at@torpeel.dk .

​Kontakt Anders Torpe

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular til højre, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Ellers ​ring på telefon 43 53 27 70

For flere kontaktinformationer klik her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Torpe El ApS

CVR: 27274714

adresseinformation

​Præstevænget 22, 2690 Karlslunde

Find vej med Google Map

kontaktinformation

​Telefon: 43 53 27 70

E-mail: at@torpeel.dk