fonTelefon: 43 53 27 70    |    E-mail: at@torpeel.dk    |    Følg mig på LinkedInlinkedin_in_icon_25px

​✔ Vi giver professionel vejledning

✔ Vi løser opgaven hurtigst muligt

✔ Vi holder, hvad vi lover

Torpe El ApS

​Byg om, til eller nyt - helt sikkert

Skal I bygge om, lave en tilbygning eller opføre et nyt hus, så sørger vi for at el-arbejdet bliver udført autoriseret og sikkert. 

Vi leverer effektive, brugervenlige og driftssikre løsninger til alt fra almindelige elinstallationer og fibernetværk til adgangskontrol og avancerede sikringsanlæg.

​Et marked i konstant udvikling

Elektricitet og elektriske apparater er noget af det, som er i størst udvikling. Det er derfor en naturlig og meget vigtig del af vores arbejde at være opdateret på den sidste og nyeste viden. Det gør vi eksempelvis ved at efteruddanne os løbende, og størstedelen af vores kurser foregår gennem vores brancheorganisation, TEKNIQ. 


Skriv eller ring, og fortæl os om dit projekt!

Har I lyst til at vide mere om jeres muligheder, og søger I samtidig grundig vejledning hos en håndværker, som altid holder sit ord? Så er I kommet til det helt rigtige sted - nemlig Torpe El ApS!​

​Kontakt Anders Torpe

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular til højre, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Ellers ​ring på telefon 43 53 27 70

For flere kontaktinformationer klik her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Torpe El ApS

CVR: 27274714

adresseinformation

​Præstevænget 22, 2690 Karlslunde

Find vej med Google Map

kontaktinformation

​Telefon: 43 53 27 70

E-mail: at@torpeel.dk