fonTelefon: 43 53 27 70    |    E-mail: at@torpeel.dk    |    Følg mig på LinkedInlinkedin_in_icon_25px

​✔ Vi giver professionel vejledning

✔ Vi løser opgaven hurtigst muligt

✔ Vi holder, hvad vi lover

Industrianlæg til Erhvervskunder inkl. rådgivning

Når det kommer til industrianlæg, har vi hos Torpe El stor erfaring. Vores virksomhed har eksisteret siden 1997, og vi har medarbejdere med over 15 års erfaring i vores branche. Vi kan tilbyde mange løsninger inden for industrianlæg til erhvervskunder. Vi udfører både projekter på eksisterende anlæg og udfører totalprojekter. Når det kommer til industrianlæg, kan vi tilbyde mange forskellige effektive og professionelle løsninger.

En virksomhed med fokus på kvaliteten

Hos Torpe El sætter vi kvaliteten i fokus. Vi ved, hvor vigtigt det er, at arbejdet bliver udført ordentligt, når det kommer til el og industrianlæg. Derfor sætter vi en ære i at udføre arbejdet ordentligt. Vi er 3 kompetente medarbejdere, der ikke er tilfredse, før vores kunder er det. Derfor kan du være sikker på en god løsning, når du vælger os til at udføre dit industrianlæg.

Industrianlæg og meget andet

Vi er specialister inden for alt, der har med el og elektriske installationer at gøre. Derfor kan vi både udføre industrianlæg og meget andet. Vi arbejder primært i København og Nordsjælland, men vi dækker hele Sjælland. Har du brug for en kompetent el-virksomhed til at udføre et industrianlæg eller andet, kan du kontakte os på telefon

 43 53 27 70 eller pr. e-mail på at@torpeel.dk .

​Kontakt Anders Torpe

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular til højre, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Ellers ​ring på telefon 43 53 27 70

For flere kontaktinformationer klik her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Torpe El ApS

CVR: 27274714

adresseinformation

​Præstevænget 22, 2690 Karlslunde

Find vej med Google Map

kontaktinformation

​Telefon: 43 53 27 70

E-mail: at@torpeel.dk